Plus Size

Brands med plus size modetøj

Her på Gowoman.dk er vi vilde med lækkert og flot tøj til kurvede kvinder. Faktisk har vi dedikeret hele fire brands til modetøj i plus size størrelser, som har hvert deres DNA og udtryk.
Pont Neuf
Mange af vores bestsellere kommer fra Pont Neuf, og det er ikke uden grund. Designet er dansk og tøjet produceret i Europa, hvor det helt store fokus er på pasformen. Tøjet fås i størrelser fra XS til 3XL, som generelt er lidt store i det.
Er du førstegangskøber af Pont Neuf, vil vi klart anbefale dig at prøve de fantastiske kjoler, der både går til hverdag og fest.
Sempre Piu
Hvis du er til friske og farverige topper, så tjek Sempre Piu. Her er der fokus på tunikaer, t-shirts, bluser og toppe med lidt større pasform og comfort end generelt.
Sempre Piu er for dig, der ønsker alt lige fra en eksklusiv læderjakker til prisvenlige t-shirts.
ADIA
Vi sælger smart tøj fra ADIA til unge kvinder og piger fra størrelse 40 til 56. Specielt er ADIA kendt for de fantastiske jeans med virkelig lækker pasform og god kvalitet, der både sidder godt på lårene og bagen.
Tøjet er lige fra et komplet sæt i fræk leopard til en klassisk blazer, som passer perfekt til en af ADIAs t-shirts med statements.
Chalou
Hvis du køber Chalou, kan du vælge mellem alt fra stilstikre, sorte leggings i læderlook til farverige tunikaer. Du vil opleve, at Chalou både kan være et afslappet og sporty look.
Uanset hvad, er der kræset for detaljen med fokus på dig, der er fra størrelse 46 til 60 og sætter pris på, at materialer og produktet er europæisk.