Kurv
{[{jc.cart.data.item_count}]} Produkt Produkter
Din kurv er tom!
{[{ item.product_title }]}
{[{ item.variant_title }]}
{[{ item.price }]}
{[{ item.original_price }]}
Subtotal
{[{ jc.cart.data.total_price }]}
{[{jc.cart.data.total_discount}]}

Levering

Hos Gowoman.dk leverer vi vores ordre med GLS. Her har du mulighed for vælge imellem GLS Normal omdeling eller GLS PakkeShop. Leveringen af din pakke sker normalt inden for 1-2 hverdage. Vi har gratis fagt på alle ordre til GLS Pakkeshop og erhvervsadresser. 
Alle varer, der vises på Gowoman.dk, er varer, som er på lager.

GLS Normal omdeling
GLS afleverer pakker i tidsrummet 8-16. Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet  til at kvittere for modtagelse, tager chaufføren pakken med tilbage til depotet og efterlader et kort med pakkenummer og et telefonnummer. Du kan kontakte GLS på dette nummer og aftale en ny levering på en anden dag og til en anden adresse – evt. din arbejdsplads.

GLS PakkeShop
GLS PakkeShop er en fleksibel leveringsform. Du vælger selv i hvilken PakkeShop, du vil hente din pakke. Ved at indtaste dit postnummer under bestillingen, kan du se hvilke PakkeShops, der er tættest på dig. Under ordrebestillingen indtaster du din mailadresse og dit mobilnr. Når din pakke er klar til afhentning i den valgte PakkeShop, sender GLS automatisk en mail/sms til dig. Ved afhentning af pakken skal du medbringe pakkenr. og gyldigt ID.

Betaling

Hos Gowoman.dk modtager vi betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når vi har afsendt varen. Vi benytter os af den danske betalingsløsning Quickpay. Quickpay sørger for at kryptere alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Reklamation og varereturnering

Ønsker du at returnere din vare fra Danmark, sender du blot din pakke retur til os med den returlabel, der er vedlagt.

Ønsker du at returnere din vare fra udlandet, bedes du sende pakken til følgende adresse for egen regning.

Pardon Clothing A/S
Navervej 13
DK-7430 Ikast
Att. Gowoman.dk 

Reklamationsret og Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, startende fra den dag varen modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Returnering er gratis for kunden i Danmark.

Ordre fra udlandet (leveret på en adresse uden for DK). Omkostninger ved returnering er for modtagers egen regning.

 

Gowoman.dk yder i henhold til købeloven 2 års reklamationsret, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke slitage. Fejl og mangler, som bør opdages ved grundig undersøgelse af varen, skal meddeles indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@gowoman.dk.